În atenția consilierilor municipiului Râmnicu Vâlcea care tratează diferențiat și discriminatoriu constructorii și investitorii locali în funcție de interese politice!

COMUNICAT DE PRESĂ

Romeo Impex Com SRL este o companie locală, înființată în anul 1994, care începând cu anul 2007 a construit locuințe, spații comerciale și birouri în Rm. Vâlcea și a devenit, în timp, principalul dezvoltator imobiliar din Rm. Vâlcea ajungând până la acest moment la 750 locuințe construite și livrate, după standarde moderne care asigură un altfel de confort la prețuri accesibile.
Proiectele noastre viitoare vizează construcția a 2400 apartamente, spații comerciale și birouri, a 104 case în care vom investii sume considerabile și care vor aduce beneficii importante economiei locale, forței de muncă, bugetelor locale și de stat.
Proiectul nostru următor, “RAZ Tower”, pentru care avem finalizată întreaga documentație tehnică are în vedere edificarea unei clădiri mixte de spații comerciale, birouri și locuințe în centrul orașului și va fi, arhitectural, o clădire emblematică, dar în același timp contemporană pentru oraș și centrul civic.
Deși ar fi trebuit ca acest proiect să demareze încă de la începutul anului, a fost mult întârziat de către consilierii PNL și USR din cadrul Consiliului Local care s-au opus sistematic aprobării proiectului nostru și începerii ridicării construcției, motivat de un așa zis vot politic care nu ar mai permite ridicarea unor construcții care să dezvolte orașul.
Consilierii PNL și USR nu sunt interesați de faptul că proiectul nostru “RAZ Tower” respectă toate condițiile de legalitate și a fost avizat anterior de către aparatul de specialitate din cadrul Primăriei. Mai mult, acest refuz este lipsit de orice motivație legală care ne-ar permite să remediem cumva proiectul nostru.
Ca atare, acest blocaj care ni se impune ne-a determinat ca la data de 02.09.2021 să depunem o plângere prealabilă la Consiliul Local și, totodată, să somăm personal, prin executor judecătoresc, consilierii care se opun fără nicio motivație reală proiectului nostru care se fac răspunzători în mod direct pentru toate pierderile financiare suferite.
Deși regretăm situația la care s-a ajuns, pentru a ne apăra drepturile și pentru a nu priva comunitatea locală de dezvoltare, în cel mai scurt timp vom iniția o acțiune în instanță unde vom solicita obligarea persoanelor vinovate la plata prejudiciilor cauzate.
Vă comunicăm somațiile transmise consilierilor mai sus menționați și plângerea prealabilă.

Administrator Romeo Impex Com SRL Romeo Iliescu