Îl susţinem pe George Gîngu la Primăria BUJORENI!

Îl ştim de mulţi ani, dar l-am urmărit mai ales în anii în care a fost consilier local, viceprimar şi primar interimar şi în care s-a zbătut permanent pentru a promova soluţii bune în administraţia comunei, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru a aduce corectitudine şi transparenţă decizională în Primăria Bujoreni.
George Gîngu candidează în 11 iunie din partea PSD pentru funcţia de primar la nişte alegeri locale parţiale care nu ar mai fi avut loc în Bujoreni anul acesta dacă majoritatea populaţiei de aici ne-ar fi ascultat îndemnul anul trecut şi l-ar fi ales de pe atunci primar.
Românul spune însă că niciodată nu e prea târziu, aşa că luna viitoare cetăţenii din Bujoreni pot face ce nu au făcut anul trecut. Pot alege un primar responsabil, cinstit şi decis.
Decizia noastră de a îl susţine pe omul George Gîngu vine mai mult din cunoaşterea potenţialului său şi din faptul că de fiecare dată când vorbim cu el, oriunde ne întâlnim, ne povesteşte problemele din localitate. Este un om creator şi inventiv, muncitor şi abnegat, şi este un fiu devotat Bujoreniului cunoscând fiecare metru pătrat din această localitate frumoasă!
Programul electoral îl vom detalia cu observaţii de ale noastre pe ediţiile online şi ediţiile din campania electorală!
Îi dorim mult succes candidatului George Gîngu şi fie ca la aceste alegeri oamenii din Bujoreni să voteze în interesul comunei şi spre binele tuturor! (T.G.)