HCM termină anul pe locul secund! Elevele lui Roșca s-au impus la Slobozia și sunt depășite în clasament doar de campioana CSM București

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au reușit să termine anul 2017 cu un succes, 26-22 pe terenul penultimei clasate, Unirea Slobozia, după ce elevele lui Aurelian Roșca au condus și la pauză cu 12-10.

Cele 60 de minute au fost destul de echilibrate. Gazdele au început mai bine, au condus cu 3-0 dar Vâlcea și-a revenit rapid și a preluat avantajul. Chiar dacă au mai egalat în două rânduri, jucătoarele de la Slobozia s-au recunoscut învinse la final. HCM Râmnicu Vâlcea termină, astfel, anul pe locul 2 al clasamentului în Liga Florilor, peste echipe cu pretenții ca SCM Craiova, Corona Brașov, HC Zalău sau HCM Roman. Campionatul se întrerupe până pe 10 ianuarie, în pauza compețională elevele lui Roșca urmând să joace mai multe partide amicale, printre care și Memorialul Constantin Tită, care o să fie organizat în sala sporturilor Traian. La Slobozia pentru echipa noastră au evoluat: HCM: Blazek, Razum – Glibko 6, Lopez 5, Vasileuskaya 4, Gavrilă 3, Florica 3, Fernandez 2, Adespii 2, Krnic 1, Băcăoanu, Vukcevic, Badea. Antrenori: Aurelian Roșca (principal), Gheorghe Sbora, Ionel Gheorghe. (G.C.)