HCM Râmnicu Vâlcea prezentă la două turnee

Pe 22 şi 23 decembrie, la Zalău s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj. La această competiţie au participat patru echipe de handbal. În afara de formaţia gazdă antrenată de Gheorghe Tadici, au mai fost prezente Universitatea Alexandrion Cluj, Kisvardai, din Ungaria şi HCM Rm. Vâlcea. Echipa de handbal vâlceană a înregistrat o victorie şi două înfrângeri.

Cu HC Zalău, grupare situată pe locul 3 în Liga Naţională, jucătoarele pregătite de Gheorghe Sbora şi Luminiţa Dinu au pierdut cu scorul de 30-26. În cel de-al doilea meci, cu Universitatea Alexandrion Cluj, „municipalele” s-au impus cu acelaşi scor cu care au pierdut prima dispută, 30-26. 
În ultima zi a competiţiei, HCM a cedat la diferenţă de doar un gol (cu scorul de 32-31) în faţa formaţiei maghiare, Kisvardai. Cu trei victorii în trei meciuri, HC Zalău a cucerit Cupa Consiliului Judeţean Sălaj. Pe locul secund s-a clasat Kisvardai, HCM Rm. Vâlcea a ocupat locul 3, iar „U” Cluj s-a clasat pe ultima poziţie.
Următorul turneu la care va participa HCM Rm. Vâlcea va fi în Sala Sporturilor „Traian”. Începând de miercuri, 28 decembrie şi până vineri, 30 decembrie, la Vâlcea se va desfăşura o nouă ediţie a Memorialului „Constantin Tită”. La acest turneu, în afară de gruparea vâlceană vor mai participa Măgura Cisnădie, CSM Bistriţa şi Corona Braşov. În primele două zile, meciurile se vor desfăşura de la ora 17.00 şi de la 19.00. În ultima zi, partidele vor avea loc dimineaţa. (T.G.)