Grigore Crăciunescu mai bun decât toţi

Candidatul liberalilor la Primăria Râmnicu Vâlcea este mult mai bun decât ne aşteptam. Mult mai bun decât îşi dau seama mulţi din colegii de presă şi toţi contracandidaţii săi care nu înţeleg că un primar adevărat nu trebuie să aibă un program pe zece pagini.

Din scurtul program a lui Grigore Crăciunescu dacă se va realiza şi se poate realiza dezvoltarea corectă şi eficientă a unei “Zone Metropolitane” în jurul municipiului va însemna enorm pentru locuitorii de aici. Milioane de euro pot fi atrase în proiecte metropolitane de la Uniune Europeană, iar dezvoltarea durabilă poate crea locuri de muncă pentru mulţi vâlceni.
Într-un amplu interviu pe care îl vom prezenta în perioada campaniei electorale, Grigore Crăciunescu, singurul candidat cu un program bine stabilit şi eficient, cu un proiect util oraşului, ne-a vorbit despre o posibilitate de dezvoltare în cadrul acestei zone metropolitane.
“Există o zonă între Râmnicu Vâlcea şi comuna Budeşti care poate fi folosită perfect pentru crearea unui parc industrial al Zonei Metropolitane, parc care să servească tuturor localităţilor ce vor face parte din această zonă. Este vorba de fosta unitate militară-depozit de muniţie de la Budeşti care are racordări la utilităţi şi o deschidere foarte mare la drumuri de acces importante. Baza este dezafectată şi poate fi transferată de la Ministerul Apărării la Zona Metropolitană. Voi face toate demersurile în acest sens când voi ajunge primar la Râmnicului pentru că putem aduce investiţii importante care automat ar crea locuri de muncă nu numai pentru cetăţenii celor două comunităţi locale dar şi pentru alţi vâlceni. Ştiu că se poate acest lucru nu este un vis fantasmagoric, este nevoie doar de decizie administrativă şi politică corectă”, spune Grigore Crăciunescu, un om care lucrează zi de zi la planurile de dezvoltare a Râmnicului şi care de departe este cel mai serios şi gospodar dintre candidaţii la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Traian Guminski