Grig Crăciunescu îl ajută pe primarul Gutău să îşi îndeplinească promisiunile din campanie

Consilierul liberal Grigore Crăciunescu a fost identificat de presa locală ca un permanent opozant al puterii executive din primărie şi în mandatul trecut, dar şi în acesta. În ultimele şedinţe ale consiliului însă comportamentul său pare vizibil schimbat, este extrem de politicos cu primarul şi viceprimarii şi încearcă să le ofere acestora soluţii pentru realizarea unor obiective.

L-am contactat la finele săptămânii trecute pentru a ne explica strategia sa.
“Nu este vorba de nici strategie. Ştiu bine că atunci când faci parte dntr-un grup mai mare de consilieri sau parlamentari devii insignifiant şi nu mai ai idei. Sau nu ai curaj să ţi le exprimi ca să nu deranjezi liderul. Probabil aşa se întâmplă acum şi în primărie când consilierii lui Gutău votează tot ce propune acesta şi nu au nicio iniţiativă sau cuvânt de spus. Cred că primarul Mircia Gutău este un om inteligent care ştie să aprecieze un adversar politic care gândeşte mai mult decât un aliat sau un coleg care votează la comandă şi îl scutură de scame.
Am în plan inventarierea tuturor promisiunilor făcute de primar în prelungita sa precampanie electorală de anul trecut, dar şi în campanie şi voi încerca prin intervenţii corecte şi legale să i le reamintesc şi să îl ajut să şi le respecte într-o cât mai mare măsură. Regret că unii din colegii dumneavoastră m-au considerat duşmanul lui Gigi Matei şi apoi a lui Mircia Gutău. Nu sunt duşmanul nimănui, ci doar prietenul adevărului şi al râmnicenilor cinstiţi şi oneşti. Aceştia au aşteptări mari de la primăria Râmnicului şi este normal să le aibă. Ar fi păcat ca cei l-au votat pe Gutău să fie dezamăgiţi şi mă opun cât pot pentru a nu se întâmpla aşa ceva! Depinde însă mult şi de primar şi de capacitatea acestuia de a alege colaboratori care pot să îl ajute cu adevărat. De aplaudaci şi lăudători nu cred că mai are nevoie pentru că e înghesuială mare pe posturile astea la el!”. (T.G.)