Gigi Matei, primarul interimar al Râmnicului, predă ştafeta noului primar, Mircia Gutău

La finalul mandatului interimar pe care l-am deţinut în fruntea Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, îmi revine datoria de onoare de a adresa mulţumiri şi sincere aprecieri personalului din Primărie, din direcţiile din subordine – cu precădere Direcţiei Administrarea Domeniului Public, din societăţile gestionate de Consiliul Local – SC Pieţe Prest SA şi SC ETA SA, din instituţiile culturale ce funcţionează sub tutela Municipalităţii – Filarmonica ”Ion Dumitrescu” şi Teatrul Municipal ”Ariel” şi din cadrul Poliţiei Locale pentru eforturile făcute şi pentru colaborarea de care m-am bucurat.

Doresc, totodată, să mulţumesc şi tuturor entităţilor cu care am lucrat în această perioadă – instituţii publice, societăţi comerciale care prestează servicii de interes public, organe ale statului cu atribuţii în ordinea şi siguranţa cetăţenilor şi partenerii economici ai administraţiei publice locale: tot ceea ce s-a făcut bun în interimatul pe care l-am deţinut la Primăria Municipiului li se datorează, în mare măsură.
Dar mai ales vreau să mulţumesc cetăţenilor Municipiului Râmnicu Vâlcea, celor care au înţeles că investiţiile de anvergură presupun şi dezagremente temporare şi că fondurile puse la dispoziţia oraşului trebuie folosite pentru dezvoltarea sa durabilă. Sper că bunele mele intenţii au fost recepţionate ca atare de cât mai mulţi dintre locuitorii acestui oraş deosebit, iar finalizarea tuturor investiţiilor va face uitate nemulţumirile pe care, poate, le-au avut pe parcursul derulării acestora.
Începând de mâine, 23 iunie, o nouă echipă se va instala la conducerea Municipiului Râmnicu Vâlcea. Le doresc succes şi îmi exprim speranţa că activitatea lor din următorii ani va însemna cât mai multe noi realizări pentru comunitatea locală.

Gigi Ion Matei,
Primar interimar