GHEORGHE GÎNGU intră în luptă pentru PSD la Bujoreni

După recenta descindere a DNA la Primăria Bujoreni, mulţi credeau că liberalii au în sfârşit şansa să câştige această localitate în vară!

Va fi greu pentru PNL, deoarece PSD (probabil este şi mâna lui Romeo Rădulescu), au găsit un candidat foarte bun. Cosilierul local Gheorghe Gîngu, ales pe listele PDL, va candida la Primăria Bujoreni din partea PSD, iar pe lista sa pentru Consiliul Local se regăsesc câteva nume de foţă din comuna limitrofă Râmnicului.
Social-democraţii au ales această variantă, după ce primarul lor a devenit principalul suspect într-un dosar penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, Gheorghe Gîngu devenind astfel cea mai bună variantă. Se cunoaşte lupta consilierului independent cu „mafia” din localitatea Bujoreni, Gîngu încercând de ani de zile să atragă atenţia asupra ilegalităţile ce se petrec la Primăria Bujoreni. Alături de Gîngu, s-au mai dus la PSD Vâlcea şi consilierii independenţi Nistor Ionel — fost membru ProDemo, şi Fudulu Mihăiţă — fost PPDD.