FOTO/VIDEO Proteste la Râmnicu Vâlcea – Aproximativ 70 de persoane au scandat împotriva Guvernului și a lui Liviu Dragnea

Aproximativ 70 de persoane au protestat ieri, 26 noiembrie, în centrul Râmnicului împotriva actualilor guvernanți. Manifestația a fost una pașnică și au durat două ore.


Vâlcenii s-au adunat “La Ceas” și au scandat împotriva Guvernului PSD și al președintelui Liviu Dragnea. Ei spun că vor continua să vină pe fiecare săptămână pentru a apăra justiția, dar că nu cred că celor de la conducere le pasă de ei. “Nepăsarea ucide”, “Legea-i lege pentru toți, nu-i făcută pentru hoți”, “Corupția ucide”, “Justiția este în pericol, România se apropie de faliment”, sunt doar câteva dintre pancardele afișate de vâlceni.

“Suntem mai puțini pentru că cei de la conducere din popor ne-au făcut populație. Când am protestat împotriva Ordonanței 13, o mână de oameni am adus în stradă 3,4 mii. Legile se fac la comandă, doar în interesul lor. Ne dorim ca penalii să facă nu un pas înapoi, ci zece. Oricum, nu le pasă de ceea ce vrem noi, profită de faptul că au fost aleși în mod democratic de oameni dezinformați și manipulați. Au mărit salariile pentru cei de la conducere în timp ce omul de rând trăiește din ce în ce mai prost”, ne-au declarat câțiva dintre protestatari. Protestele au durat aproximativ două ore și nu s-au înregistrat incidente. Vâlcenii au anunțat că se vor aduna și duminica viitoare.

Gabi Cîrjaliu
Video Gabi Henning