FOTO/VIDEO: Liceul Tehnologic Forestier, promotor al spațiilor verzi în Europa!

Liceul Tehnologic Forestier reușește performanța de a ajunge la al patrulea proiect consecutiv Erasmus+ 2022-1-RO01-KA121-VET-000067716 VET, pentru mobilități în domeniul formării profesionale – cod acțiune: KA121VET, o nouă provocare, o nouă șansă către culmile succesului.

Proiectul este realizat pentru a veni în sprijinul elevilor noștri, pentru a le forma niște priceperi și deprinderi care să corespundă solicitărilor specifice pieței muncii din Europa și să permită îmbunătățirea nivelului de relaționare și comunicare între elevi, dar și între elevi și viitori parteneri europeni. Aceștia își desfășoară stagiul de practică la diverși agenți economici, din Lisabona, recunoscuti în sectorul de grădinărit pentru capacitatea lor tehnică, inovativă și calitatea finală a tuturor lucrărilor depuse. Grupul țintă îl reprezintă profilul Resurse Naturale și Protecția Mediului.
Fluxul II, pregătit pentru luna aprilie 2023, și-a încheiat stagiul de practică desfășurat la Institutul de Agronomie din Ajuda, în incinta Grădinii Botanice, unde au acumulat cunoștințe și și-au dobândit abilități practice în amenajarea spațiilor verzi în vederea facilitării dezvoltării profesionale, să fie mai bine pregătiți pentru o meserie frumoasă și de viitor!

Proiectul Erasmus+ îi ajută să descopere noi tehnici de protejare și conservare a biodiversității și să-și îmbunătățească competențele lingvistice pentru a depăși orice barieră socio- profesională și pentru a putea lucra oriunde în Europa.
Un proiect pentru o natură verde, pentru educația copiilor în protejarea mediului înconjurător, pentru că ne pasă! Vrem un viitor verde!

dir. ing. prof. Staicu Gabriela-Liceul Tehnologic Forestier Râmnicu Vâlcea

https://youtube.com/shorts/hZnEd0MgqZo?feature=share