CRUZIME FĂRĂ MARGINI! Un vâlcean i-a dat soției cu toporul în cap!

Cruzime fără margini în comuna Ghioroiu din Județul Vâlcea. Un bărbat și-a bătut cu palmele și picioarele soția, iar mai apoi a lovit-o cu toporul în cap. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform anchetatorilor vâlceni, conflictul ar fi fost unul spontan, bărbatul luând un topor și aplicându-i soției sale lovituri la nivelul capului.
“În data de 23.04.2023, în jurul orelor 01:00, inculpatul în timp ce se afla împreună cu concubina sa, în locuinţa din comuna Ghioroiu, judeţul Vâlcea, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, respectiv a lovit-o cu un topor în zona capului, precum şi cu palmele şi picioarele peste corp, provocându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 12 — 14 zile de îngrijiri medicale. Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţic din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigaţii Criminale şi Postul de Poliţie Ghioroiu. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” – precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.