FOTO/VIDEO: Incendiu în Rm. Vâlcea, la o gospodărie! Proprietara a suferit un atac de panică

Un incendiu a izbucnit astăzi, 19 aprilie 2024, la o anexă, cu posibilitatea de extindere la locuință, în municipiul Râmnicu Vâlcea. O femeie a suferi atac de panică. Cauza probabilă este un scurtcircuit electric

Pompierii vâlceni s-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost localizat în scurt timp de la sosirea echipajelor operative, pericolul propagării flăcărilor la locuință fiind înlăturat.

“O persoană de sex feminin, care prezenta atac de panică, a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. Femeia a refuzat transportul la spital. În urma incendiului au ars și au fost afectate următoarele: o bucătărie de vara în suprafață de aprox. 20 de mp cu bunurile existente (mobilier și electrocasnice), în cadrul locuinței: o fereastră din pvc, cu geam termopan, dintr-o cameră de locuit, acoperișul si astereala din lemn pe circa 3 mp”, au anunțat pompierii vâlceni.