FOTO: Accident mortal în Rm. Vâlcea! Un bărbat și-a pierdut viața, alte două persoane și doi copii răniți!

Un accident grav a avut loc în această după-amiază de vineri, 19 aprilie, în zona de Nord a Râmnicului. Doi copii și doi adulți au fost răniți, iar un bărbat în vârstă de 58 de ani și-a pierdut viața.

Din verificările polițiștilor vâlceni, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între trei autoturisme.
Pompierii militari vâlceni s-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe SAJ.
“Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme și 5 ocupanți (3 adulți si 2 minori), dintre care un adult încarcerat.
Persoana a fost extrasă, inconștientă, și a fost predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. Echipajul SMURD s-a deplasat la UPU Vâlcea cu 2 copii minori (un copil care prezenta politraumatism și un copil fără marci traumatice), însoțiți de mama acestora (rănită ușor).
Echipajul SAJ a preluat o victimă de sex masculin, cu politraumatisme, în vederea transportării la UPU Vâlcea. Celei de-a cincea persoane, de sex masculin, i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar,
din nefericire, cu toate eforturile depuse, a fost declarat decesul persoanei de către echipajul SAJ”, au precizat pompierii vâlceni.