FOTO/VIDEO: Accident rutier la Pietrari! Camion cu oi răsturnat! Două persoane rănite și mai multe oi moarte

https://youtube.com/shorts/WrHjmACMHTM?feature=share

UPDATE: Aproximativ 30 de animale au fost scoase decedate din remorca răsturnată. Alte 130 de oi au fost salvate de echipele de intervenție. În acest moment se lucrează la separarea animalelor vii de cele moarte, dintr-un compartiment al camionului în care nu a fost acces.
“Camionul a fost repus pe roți și va fi tractat într-o parcare, pentru a se putea separa animalele vii de cele moarte, în conditii de siguranță. Animalele vii vor fi îmbarcate într-un camion care a venit din jud. Sibiu, iar ovinele moarte vor fi transportate cu un mijloc de transport pentru ecarisaj”, au precizat pompierii vâlceni.

Un accident rutier a avut loc astăzi, 22 septembrie, pe Drumul Național 67, în licalitatea Pietrari, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu o victimă.
Din precizările ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea, un camion încărcat cu animale (oi) s-a răsturnat în afara carosabilului. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri și încă unul SMURD. In urma accidentului au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate. În același timp, din rezervorul autocamionului sunt scurgeri de carburant.
“În camion se află aproximativ 450 de ovine. În urma accidentului, un bărbat de nationalitate egipteană, acuza dureri toracice. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD Bunești și este trasportată la UPU Vâlcea. Cea de-a doua persoană refuză transportul la spital. În urmatoarele minute se va proceda la evacuarea a cca 450 ovine din camion.”, au precizat pompierii vâlceni.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

https://youtube.com/shorts/WrHjmACMHTM?feature=share