FOTO/VIDEO: Accident grav la Tătărani-Băbeni! Cinci persoane rănite, preluate de SAJ și SMURD

Un accident rutier grav a avut loc la Tătărani- Băbeni pe DN 64. Două autoturisme au fost implicate, au rezultat 5 victime, din care 3 încarcerate. Unul dintre autoturisme este răsturnat. Traficul este blocat pe sensul Rm. Valcea-Drăgășani, se circulă alternativ.

Autoturismul marca Renault, de culoare albă, nu a acordat prioritate de trecere autoturism marca Fiat.
Conform polițiștilor vâlceni, un conducător auto a fost testat rezultat negativ, celălalt urmează a fi testat la spital. Polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Poliției orașului Băbeni efectuează cercetarea la fața locului, activitățile se desfășoară cu operativitate în vederea eliberării părții carosabile.

Conducătorul autoturismului care a provocat evenimentul rutier este un tânăr de 28 ani din comuna Popești, Vâlcea, iar conducătorul celuilalt autoturism este un bărbat de 50 de ani din Lădești, Vâlcea.
Se intervine cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ.
“Au fost descarcerate 3 persoane. Victime evaluate de SMURD: femeie 33 ani cu traumatism membru inferior, bărbat 52 ani cu dureri cervicale. Victime evaluate de SAJ – femeie 53 ani traumatism toracic, baărbat 24 ani traumatism coloană cervicală hemipareză stânga, femeie 54 ani traumatism toracic. Patru victime sunt transportate de SAJ, 1 de SMURD” – ISU Vâlcea.