FOTO: “Strada Morii din Bujoreni va fi reabilitată complet prin PNI”

Zilele trecute, edilul – șef a anunțat că a dar startul unei lucrări pe strada Morii, acolo unde cetățenii s-au plâns că își ”rup” mașinile. Acolo, diferența dintre DN 7 și intrarea spre drumul de interes local era imensă. Asta pentru că pe drumul național se așterne strat peste strat de asfalt.

“Amenajăm, în această perioadă, intrarea pe strada Morii, din Gura Văii, acolo unde drumul național s-a ridicat cu aproximativ 1 metru. Oamenii din zonă ne-au semnalat că efectiv își distrug mașinile acolo. Ca urmare, deși ne confruntăm cu probleme financiare mari, am decis să intervenim de urgență, să răzuim și să pietruim. Constructorul este foarte înțelegător în ceea ce privește plata și vreau să îi mulțumesc pe această cale. Drumul va fi lăsat în această stare circa două săptămâni, pentru stabilizare, până se compactează, iar ulterior vom asfalta și vom continua cu trotuarul.
Țin să menționez că Strada Morii va fi reabilitată complet cu fonduri prin Programul Național de Investiții (PNI) “Anghel Saligny”, însă doar după ce vom finaliza cu utilitățile – canalizare și gaze pe porțiunea unde nu există. De asemenea, în zonă vom construi și un pod peste Pârâul Muereasca, care face legătura cu strada Căminului” – a spus GHEORGHE GÎNGU, PRIMARUL COMUNEI BUJORENI.