FOTO: RAZIE A POLIȚIȘTILOR VÂLCENI ÎN MUNICIPIU

La data de 05 noiembrie a.c. polițiștii de la prevenire, ordine publică, rutieră și investigații criminale au efectuat o razie, în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Scopul acestei razii a fost prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și penală, identificarea de bunuri a căror deținere este interzisă de lege, provenite sau utilizate la comiterea de fapte penale, identificarea persoanelor urmărite local, național și internațional și a persoanelor fără documente de identitate sau forme legale privind domiciliul sau reședința.
Zonele vizate au fost zona Priza Olt, Colonia Nuci, strada Stolniceni, cu această ocazie fiind legitimate 87 de persoane și controlate 19 autoturisme și au fost identificate 2 persoane urmărite internațional respectiv un bărbat de 28 de ani, din județul Ialomița, acesta fiind căutat de autoritățile judiciare din Italia în vederea participării la o procedură judiciară și o tânără de 17 ani, ce figurează ca minor dispărut, alertă introdusă de către autoritățile franceze. În fapt aceasta a plecat din Franța fără acordul părinților, aceștia anunțând autoritățile. Momentan tânăra locuiește împreună cu rudele acesteia, iar pe perioada plecării aceasta nu a fost victima nici unei infracțiuni.
Toate persoanele legitimate au făcut obiectul verificărilor și introducerii în bazele de date ale poliției.

La această activitate au participat și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, Poliția Locală Râmnicu Vâlcea și D.E.P.A.B.D..