FOTO: Bucurie și culoare la Târgul de Toamnă, ediția I, organizat de Grădinița cu Program Prelungit Nord 1 Rm. Vâlcea

Culorile toamnei au răspândit azi, 6 noiembrie, zâmbete în curtea Grădiniței cu Program Prelungit Nord 1 Rm. Vâlcea. Părinți și copii, cadre didactice îmbrăcate în iile tradiționale, au întâmpinat părinții în curtea grădiniței cu tot felul de roade tomnatice, cu bunătăți, cu decorațiuni frumos aranjate, prăjituri și nelipsiții dovleci.

Directoarea grădiniței, Mihaela Băluță, alături de cadrele didactice Alina Andrei, Alina Badea, Irina Bănescu, Adriana Băluță, Camelia Bercea, Elena Călinoiu, Irina Gherman, Mihaela Mihăilescu, Elena Popescu, Daniela Enescu, Aurelia Statie, Adriana Tabacu, Alina Tănasie, Luiza Diaconu, Emilia Șofrana, Mihaela Dumitrescu, la inițiativa comitetului reprezentativ al părinților, reprezentat de Claudiu Panduru, a organizat azi “Târgul de Toamnă”-Ediția I.

“Educatoarele alături de preșcolari au realizat surprizele toamnei care au constat în decorațiuni de toamnă, murături, compoturi, diferite figurine glazurate, frigărui din fructe și legume și tot felul de minunății care i-au încântat pe copii. Se va strânge o sumă de bani din donațiile din partea părinților care sunt oferite pentru aceste produse, iar banii vor fi folosiți pentru reamenajarea sălii de festivități unde au loc serbările, concursurile și tot felul de activități creative. Mulțumim părinților care s-au implicat în proiect și care ni s-au alăturat în aceste zile și care au fost foarte implicați. Chiar a fost o surpriză și pentru noi că acest eveniment a fost primit cu brațele deschise”, ne-a spus directoarea Mihaela Băluță.

Părinții și bunicii s-au lăsat vrăjiți în curtea grădiniței de frumusețea și multitudinea de culori și gusturi, le-au admirat, dar cel mai important au plecat cu câte ceva de la Târgul de Toamnă, dar și cu o stare de bine și cu câte un copil fericit.
Grădinița cu Program Prelungit Nord 1 Rm. Vâlcea dorește să mulțumească pentru reușita evenimentului tuturor copiilor care au făcut ca acest eveniment început în joacă să devină serios de reușit și mai ales părinților și bunicilor care au intrat în rolul cumpărătorilor și au negociat la sânge bucuriile toamnei.

Letiția Lazăr