FOTO: Ocnele Mari, cu sare…și asfalt!

“Orașul Ocnele Mari este unul dintre cele mai vizitate locuri din județul Vâlcea. Oamenii vin aici pentru ștrandurile cu apă sărată, pentru salină, dar și pentru frumusețile zonei.
O spun cu recunoștință, dar și cu bucurie, că în Ocnele Mari, noi, Consiliul Județean Vâlcea, am făcut investiții importante, care s-au alăturat lucrurilor bune pe care le face, zi de zi, primarul Remus Sasu.
Am modernizat drumul județean și avem un parteneriat pentru construirea unei noi baze de tratament și servicii, care se va alătura ștrandurilor, deja renumite, din stațiune. De asemenea, colegii de la RAJDP au asfaltat „pe sare”, în Salina de la Ocnele Mari.
Astăzi, am făcut o vizită la Ocnele Mari. L-am găsit pe primarul Remus Sasu la lucrări, fiindcă a început asfaltarea celor 13 străzi din localitate, un proiect pentru care a obținut o finanțare de 15 milioane lei.
Se fac, așadar, pregătiri, dar și noi investiții, în așteptarea turiștilor, la Ocnele Mari” – Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.