FOTO: Iulian Trușcă e colonel în rezervă!

Azi, 1 aprilie, a avut loc o ceremonie cu o dublă semnificație la Centrul Militar Județean Vâlcea. Comandantul centrului, locotenent colonel Iulian Trușcă a fost avansat, prin ordin al ministrului Apărării Naționale, la gradul de colonel. Cu aceeași dată, colonel Iulian Trușcă, după o meritorie și prestigioasă carieră militară, a fost trecut în rezervă, la cerere.


“În numele Instituției Prefectului Vâlcea, dar și în mod personal, l-am felicitat pe domnul colonel pentru avansare și i-am acordat, în mod simbolic, o diplomă de excelență pentru managementul profesionist, pe care l-a desfășurat în cei doi ani de conducere ai CMJ Vâlcea. I-am dorit, de această data colonelului în rezervă Iulian Trușcă pensie îndelungată, sănătate și mi-am exprimat speranța că în perioada viitoare, pe lângă timpul petrecut lângă familie, se va implica în mod activ în viața comunității”, spune prefectul Județului Vâlcea, Florian Marin.


“Vă mulțumesc, domnule prefect Marin Florian! A fost o deosebită onoare pentru mine să-mi fiți alături în acest moment important al vieții. Vă asigur de întreaga mea considerație! SERVESC PATRIA! … de această dată din poziția de ofițer în rezervă. Jurământul Militar e pe viață!”, a declarat și Iulian Trușcă.