FOTO: Elevi din 30 de școli au participat la concursul județean “Pretutindeni Matematică – In Memoriam prof. Sandu Valeriu”, ediția a IV-a, organizat la Roești

Elevi din 30 de școli și-au manifestat interesul de a participa la concursul județean “Pretutindeni Matematică – In Memoriam prof. Sandu Valeriu”, ediția a IV-a, desfășurat sâmbătă, 30 martie 2024, la Școala Gimnazială “Ion C. Constantinescu”, satul Cueni, comuna Roești.

Concursul,​ adresat elevilor de la clasele II-VIII, a stârnit interesul unui număr foarte mare de participanți din 30 de școli din județul Vâlcea: 254 de elevi (166- înv. primar și 88 înv. gimnazial).

“Felicităm toți participanții, cadrele didactice implicate în pregătirea acestora, evaluatorii și unitatea școlară pentru buna organizare și desfășurare a concursului!

Cu participarea entuziastă a numeroși concurenți, acest concurs a fost un prilej de celebrare a excelenței matematice și de explorare a frumuseții și a profunzimii acestui domeniu fascinant. Este un moment de mândrie și inspirație să vedem că pasiunea pentru matematică continuă să prospere și să fie împărtășită de atâția tineri și entuziaști.

Vă mulțumim încă odată pentru participare! Sunteți cei care faceți acest concurs atât de special și plin de energie matematică!

Vă așteptăm și la anul în număr la fel de mare, pregătiți să explorați și să vă impresionați cu minunile matematicii! Până atunci, continuați să vă bucurați și să descoperiți tainele matematicii în fiecare zi!”, au precizat organizatorii.
Rezultatele finale au fost afișate pe 2 aprilie 2024, ora 17.00 pe site-ul școlii.