FC Păușești Otăsău i-a măcelărit pe A.C.S. Atletic Drăgășani

Stadionul Municipal Drăgășani a găzduit un meci tensionat împotriva echipei A.S.F.C. Păuşeşti Otăsău, sâmbătă, 6 aprilie 2024.

“Prima repriză a fost una în favoarea echipei noastre, încercând să ne creăm oportunități de gol, dar s-a menținut scorul la egalitate.
Cu toate acestea, în partea a doua a jocului, momentul decisiv al meciului a fost atunci când Neacsu George, a reușit să deschidă scorul pentru echipa noastră.
Adi Stănică a marcat al doilea gol, punând gazdele într-o poziție dificilă. În ciuda eforturilor lor, apărarea A.C.S. Atletic Drăgășani nu a reușit să stopeze atacurile eficiente ale echipei noastre.
Cu o determinare de fier, Marian Filipoiu a înscris al treilea gol pentru A.S.F.C. Păuşeşti Otăsău, consolidând avantajul lor și lăsând puține speranțe pentru o revenire miraculoasă a gazdelor. Iar momentul de glorie al echipei a venit când Radu Rpdulescu a transformat un penalty, încheind astfel meciul cu un impresionant 4-0 în favoarea noastră”, este mesajul transmis de FC Păușești Otăsău.