FOTO: Două persoane rănite, într-un accident pe Calea lui Traian! Implicate: trei autoturisme și un autobuz

Coliziune între trei autoturisme și un autobuz, astăzi, 14 mai 2024, ora 12.52, pe Calea lui Traian, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

La locul evenimentului s-au deplasat imediat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ. Ulterior, a fost suplimentată tehnica de intervenție cu încă o ambulanță SMURD.
“În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau 4 pasageri și un mijloc de transport în comun (autobuz) în care se aflau 10 pasageri. Până la sosirea echipajelor de intervenție, toți pasagerii din cele patru din autovehicule s-au autoevacuat. Nu au fost persoane încarcerate”, au precizat pompierii vâlceni.
În urma accidentului au rezultat două victime, care au necesitat îngrijiri medicale și care ulterior, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea de către echipajele SAJ. Nu au fost scurgeri de combustibil.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.