FOTO Copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 4 au participat la concursul MICUL PIETON

La data de 28 martie a.c, începând cu ora 10.00, în incinta River Plazza Mall, din zona de centru a municipiului Râmnicu Vâlcea, a avut loc concursul MICUL PIETON, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, în parteneriat cu Centrul pentru Prevenirea Accidentelor de Circulaţie şi de Muncă Vâlcea şi Fundaţia Judeţeană de Tineret Vâlcea, în cadrul campaniei de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de pietoni, biciclişti şi căruţaşi.


Evenimentul a constat într-un concurs la care au participat două clase pregătitoare din cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 4, din Râmnicu Vâlcea. Concursul s-a desfăşurat sub forma a două probe, una teoretică, în care copiii au completat un chestionar pe linie de legislaţie rutieră, din rolul de pieton şi o probă practică, în care a fost simulat un traseu rutier fiindu – le prezentate principalele indicatoare şi semne rutiere.

Au fost acordate premii ce au constat în cupe pentru categoriile: „Micul poliţist”, “Micul pieton” şi “Micul şofer” şi s-au înmânat diplome tuturor participanţilor.