FOTO Brandul internațional de produse cosmetice FLORMAR a venit la Vâlcea! Îl găsiţi în Shopping City Mall

Joi, 11 ianuarie 2018, la ora 18.00, brandul internațional de produse cosmetice FLORMAR a deschis oficial,
în cadru festiv, cu artiști consacrați și muzică populară, un magazin în Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea. Showroom-ul de beauty este amplasat vizavi de hypermarketul Carrefour.


Având în vedere că ziua Marii Uniri se apropie cu pași repezi, evenimentul a avut ca temă cultura și portul popular autohton. Pentru a defini tabloul tradițional românesc, Maria Cârneci a venit alături de Silvana Râciu și Valeria Arnăutu să găzduiască cu binecunoscuta-i căldură sufletească o seară cu parfum rustic autentic.


“Au participat la eveniment şi vedetele locale Nineta Popa și Rodica Mitran, precum și orchestra Rapsodia Vâlceană, prin amabilitatea lui Alin Pavelescu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea. Acest ansamblu popular a mai fost reprezentat de artiștii Cristina Udrea, Rodica Nicolescu și Mioara Raica. De asemenea, am avut alături pe Raluca şi Denisa Tănase, Dinu Maxer şi Deea, şi mulţi alţi artişti iubiţi de vâlceni.


Pentru a continua în spirit festiv, azi, 12 ianuarie, vineri, la ora 17.30, FLORMAR își deschide din nou porțile cu generozitate, pentru a oferi doamnelor vâlcence șansa întâlnirii cu trei nume sonore, celebre atât pentru talent cât și pentru frumusețea lor: Diana Munteanu, Cristina Spătar și actrița Paula Chirilă. Seara specială va fi completată de un show de modă unic, adus la viață de modele de top și câștigătoare de concursuri de frumusețe la nivel național și european. În colecția haute couture semnată de brandul Fashion by Laina și prezentată de curând și la Paris Fashion Week, vor defila Miss România 2016, Miss Turism România, Miss Grand Internațional și Miss Queen of Beauty 2017”, precizează Raluca Andrei, organizator evenimente.
Sponsorii: BOROMIR, COFETĂRIA THEO și PENSIUNEA PARADIS ROYAL.