FOTO Adrian Cosac, primar la Vlădești cu acte în regulă!

Preşedintele Consiliului Județean Vâlcea, Costi Rădulescu, prefectul de Vâlcea Florian Marin, consilieri județeni, prieteni și apropiați au fost alături de Adrian Cosac în momentul investirii în funcție a primarului ales al Comunei Vlădești, Adrian Cosac.


Vă reamintim că reprezentantul PSD a câștigat detașat alegerile parțiale, cu un procent de aproape 72 la sută, la o diferență apreciabilă de candidații PNL, respectiv ALDE. Atmosfera din sala de ședințe a Consiliului Local din Vlădești a fost una destinsă. Adrian Cosac a reușit să-i facă pe toți să zâmbească, înainte de depunerea jurământului: “Conform legii, trebuie acum să aleg dintre funcția de consilier pe care o dețin și cea de primar pe care am câștigat-o în urma alegerilor parțiale. M-am consultat cu prietenii și familia și am decis să o aleg pe cea de primar”, a spus noul primar de la Vlădești.


“Era culmea să o alegeți pe cea de consilier, chiar era o premieră”, a gustat gluma prefectul Florian Marin. După depunerea jurământului, Adrian Cosac le-a spus celor prezenți: “Le mulțumesc celor care au fost alături de mine în campania electorală, acelora care au avut sfat sau un cuvânt de încurajare pentru mine. Voi fi primar pentru toți locuitorii comunei, și pentru cei care m-au votat și pentru cei care au optat pentru contracandidații mei. Sunt convins că împreună vom face lucruri foarte bune pentru Vlădești”.


“Trebuie să facem demersurile pentru ca Vlădeștiul să ajungă localitate turistică”

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne-a declarat că o să fie alături de Adi Cosac pe toată perioada mandatului: “O să-l ajut cu tot ce pot în limita legii, Adrian Cosac îmi este prieten și am mare încredere în noul primar de la Vlădești. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat în campania electorală. Le mulțumesc și domnilor Eusebiu Vețeleanu, președintele PER, și primarului Mircia Gutău, am avut cu ecologiștii o alianță care a funcționat perfect. De asemenea, îi mulțumesc lui Sorin Ghiță, fostul primar, pentru tot ce a făcut pentru această frumoasă localitate. Am și o mare provocare pentru Adrian Cosac, în perioada imediat următoare: trebuie să facem toate demersurile astfel încât Vlădeștiul să fie declarată localitate turistică. Merită din plin acest lucru”.

Altfel, tot în ședința Consiliului Local din Vlădești de azi a fost ales și noul viceprimar al localității. Cu votul majorității acesta este Bogdan Pirnea, un tânăr despre care suntem convinși că va face o echipă perfectă cu Adrian Cosac.

Gabi Cîrjaliu