FOTO: Accident grav la Bujoreni, pe DN 7! Patru persoane transportate la spital

Un eveniment rutier grav a avut loc astăzi, pe DN 7, în localitatea Bujoreni, la km 182+ 800. Conform polițiștilor vâlceni, a avut loc o coliziune între un autoturism, o autoutilară și un autotren.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, precum și 3 ambulanțe SAJ.

“În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz, un autoturism și un autocamion (care transporta cherestea), precum și 7 ocupanți, dintre care 2 încarcerați (în microbuz).
Persoanele încarcerate/blocate (una blocată și una încarcerată) au fost extrase cu celeritate de salvatorii vâlceni și au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului.
În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulți și un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ”, au precizat pompierii vâlceni.

Traficul pentru autovehicule a fost deviat pe DJ 703 G și DJ 703 L Dăești – Călimănești.
Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru monitorizarea traficului rutier.