FOTO: 47 jandarmi vâlceni avansați în grad

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea a marcat marți, 1 august, avansarea în grad a 47 de cadre militare. Această ocazie reprezintă un moment important în cariera militarilor, fiind un semn de recunoaștere a eforturilor lor constante și a devotamentului față de instituția Jandarmeriei.

La ceremonia festivă, inspectorului șef al Jandarmeriei Vâlcea, colonelul Ciaușescu Grigore, a avut onoarea să înmâneze noile grade cadrelor avansate. Cu recunoștință și apreciere, le-a adresat felicitări pentru devotamentul și efortul lor în îndeplinirea responsabilităților de serviciu.
Totodată, le-a transmis urări de succes în continuarea activității lor profesionale.

“Această avansare reprezintă un impuls pozitiv și un motiv de mândrie pentru fiecare jandarm implicat, dovedind dedicarea lor față de misiunile pe care le îndeplinesc. Felicitări tuturor jandarmilor care au fost avansați și le dorim mult succes în îndeplinirea misiunilor viitoare și în activitățile lor profesionale. Împreună, suntem puternici și ne străduim să menținem siguranța și ordinea publică în județul Vâlcea”, au precizat jandarmii vâlceni.