Florian Marin, ales președinte PSD Rm. Vâlcea

Vineri, 3 februarie 2023, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, a avut loc un eveniment important pentru PSD Vâlcea, pentru social democrații din Municipiul Râmnicu Vâlcea, care s-au întâlnit în Conferință de analiză și alegeri.

Cei 213 delegați prezenți la ședință reprezintă nucleul celei mai puternice structuri politice pe care PSD o are în județul Vâlcea.

Au fost prezenți parlamentarii vâlceni ai PSD, consilieri județeni și municipali, președinții organizațiilor pe secțiile de votare, reprezentanții structurilor de tineret, femei și pensionari, precum și invitați.

În cadrul conferinței, s-a făcut o analiză a activității organizației, dar și planuri de viitor.

“A fost o onoare și o bucurie pentru mine să îi revăd pe colegi și să văd cât de bine arată PSD-ul pe care eu și ei îl iubim atât de mult. Nu din dragoste de partid, ci din dragoste de echipă, pentru că suntem o echipă formidabilă.

Le-am mulțumit pentru fiecare minut pe care îl dedică acestui partid și l-am felicitat pe colegul și prietenul meu Florian Marin, pentru alegerea în funcția de președinte al organizației PSD Râmnicu Vâlcea.

Om de caracter și un prieten alături de care lucrez de mult timp, Florian Marin se bazează pe o echipă puternică, formată din oameni de nădejde, o echipă a cărei medie de vârstă nu depășește 45 de ani.

M-am bucurat mult pentru oamenii noi care au venit în partid și la conducerea organizației, dar și pentru cei peste 1.000 de membri înscriși anul trecut. Astfel că, la ora actuală, PSD are în Municipiul Râmnicu Vâlcea aproape 3.000 de membri.

Sunt convins că vom face treabă bună împreună și că provocările electorale viitoare ne vor găsi pregătiți.

Candidăm pentru oameni și pentru lucrurile bune pe care le-am făcut și le facem în Municipiul Râmnicu Vâlcea!” – Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.