Femeie din Râmnic reţinută de poliţiştii vâlceni pentru tâlhărie

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de o femeie, de 28 de ani, din municipiului Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 14 noiembrie 2016, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o tânără de 15 ani, din oraşul Băbeni, cu privire la faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie, în timp ce se afla pe faleza Râului Olăneşti, în apropierea Pieţei Simian, din municipiului Râmnicu Vâlcea. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea lui M.O., de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
În fapt, aceasta s-ar fi oferit să-i ghicească tinerei de 15 ani, din oraşul Băbeni, iar în momentul în care a văzut că aceasta refuză serviciile oferite şi intenţionează să-şi continue drumul, M.O. ar fi smuls din mâna fetei, un portofel, în care avea 150 de lei. La 9 ianuarie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de M.O., aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.
În cauză se efectueze cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii tâlhărie, sub supravegherea procurorului de caz.