FCSB – Craiova! Arde Bănia! Oltenii iau cu asalt Capitala!

Duminică, începând cu ora 20.30, FC Universitatea Craiova joacă cea mai importantă partidă din ultimii mulți ani. Elevii lui Mangia se deplasează la București acolo unde vor da piept cu FCSB, echipa finanțată de Gigi Becali și are mare nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne cu șanse mari în lupta pentru titlul național. Ultimul astfel de trofeu ajungea în Bănie în 1990! În acest moment, Știința este pe locul secund al clasamentului, la patru puncte distanță de lidera CFR Cluj și cu un punct mai mult ca adversara de duminică, FCSB. Ultima dată când Craiova a câștigat pe terenul Stelei a fost în noiembrie 1989! Tehnician al juveților era Sorin Cârțu, actualul manager general al clubului.


Cum vă puteți procura biletele

Meciul care le va avea față în față pe FCSB și Universitatea Craiova va avea loc pe Național Arena și mai mult ca sigur bilete se vor găsi și în ziua meciului. Dacă doriți, însă, să stați în peluza craioveană, atunci va trebui să luați legătura cu liderii galeriei din Bănie. Biletele sunt deja disponibile on-line. Tichetele pot fi achiziționate de pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:
PELUZĂ – 10 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI
Casele de bilete se vor deschide cu câteva zile înainte de meci, programul acestora urmând să fie comunicat ulterior. (G.C.)