Faurecia deschide o nouă fabrică la Budeşti

Ionel Vlădulescu, viceprimarul comunei Budeşti, a declarat recent că noua fabrică FAURECIA din Vâlcea îşi va începe activitatea în jurul datei de 1 martie.

Alesul PNL a declarat că amenajarea viitoarelor spaţii de producţie este aproape finalizată. „După cum am mai spus şi cu alte ocazii, eu, domnul primar Gheorghe Mirea, întreaga comunitate din Budeşti ne bucurăm enorm că primul mare investitor care vine în Vâlcea alege localitatea noastră. Asta înseamnă că avem potenţial de dezvoltare şi, de-a lungul timpului, primăria şi-a făcut datoria”
Administraţia publică din Budeşti, în frunte cu primarul Gheorghe Mirea, continuă să realizeze noi proiecte menite să modernizeze infrastructura, să atragă şi alţi investitori şi, nu în ultimul rând, să le ofere condiţii mai bune de trai localnicilor. „Pe lângă lucrările pe care le avem în derulare, pregătim acum un proiect care prevede asfaltarea a 3 kilometri de drum, care va face legătura între DJ 677 şi DN 67, pe la Barza, As Trans şi va ieşi la barajul dinspre Ambient. Aproape 70 % dintre locuitorii din Budeşti vor beneficia de o scurtătură foarte bună cu Rm. Vâlcea, evitând intersecţiile de pe DN 7 (Vadova şi PECO Boromir, unde va fi amenajat şi un sens giratoriu), care în general sunt foarte aglomerate. Acest drum va pune în valoare, totodată, terenurile din zona dealer-ului Mercedes, unde am început să avem o activitate economică intensă. Aceasta va fi o lucrare mare, cu pod peste Sâmnic”.