Extinderea rețelei de gaze la Păușești Măglași, prioritară pentru Alexandru Dediu

Proiectul de extindere pe 24 de kilometri a sistemului de gaze va îmbunătăți semnificativ accesul la confort, afirmă Primarul Alexandru Dediu.

Potrivit unei declarații recente făcute de primarul Alexandru Dediu, administrația locală a primit avizele tehnice necesare de la Distrigaz, marcând începutul lucrărilor la proiectul de extindere a rețelei de gaze cu finanțare guvernamentală. Primarul Dediu a subliniat faptul că lucrările la proiectul tehnic sunt deja în desfășurare și se așteaptă ca acesta să fie depus până pe data de 15 aprilie, urmând să fie ulterior încărcat la Ministerul Dezvoltării pentru aprobare. În tot acest timp, cu finanțări externe, în localitate au fost realizate extinderi ale rețelei de gaze pe o lungime de 6 kilometri în diferite sate ale localității.

Extinderea accesului la gaze naturale este nu doar o necesitate, ci și un factor care va contribui la creșterea calității vieții și la atractivitatea generală a zonei. „Proiectul prevede extinderea sistemului de gaze pe o lungime de 24 de kilometri. Conectarea la rețeaua de gaze este mai mult decât necesară pentru confortul cetățenilor noștri și reprezintă o utilitate extrem de necesară pentru investitori,” a subliniat primarul Dediu. Această inițiativă este salutată de comunitate, mulți locuitori venind deja la primărie după autorizații de construire pentru a se racorda la noua infrastructură. Proiectul de extindere a rețelei de gaze este un pas important spre modernizarea infrastructurii, consolidând poziția localității ca o zonă ”rezidențială” de top.