Analiză politică! Deputatul Ion Marian Lazăr își salvează partidul la Vâlcea, dar și onoarea electoratului de dreapta!

Vineri, 12 aprilie, unicul parlamentar USR din Vâlcea a anunțat că va candida pentru un mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

“Mi-am lansat oficial 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚 pentru funcţia de 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐚𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐚̂𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚̂𝐥𝐜𝐞𝐚!
Am luat această decizie deoarece consider că 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭̧𝐢𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢 nu prezintă soluţiile necesare dezvoltării reale a Râmnicului şi a creşte nivelul de trai pentru râmniceni. Tot ce văd este o 𝐫𝐚̆𝐟𝐮𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 „𝐜𝐨𝐦𝐚𝐬𝐚𝐭̧𝐢” în care cetăţenii sunt lăsaţi pe plan secund şi doar li se cere să voteze!
Pentru ca Râmnicu Vâlcea să fie un 𝐨𝐫𝐚𝐬̧ 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 şi oamenii să prospere este nevoie de o 𝐫𝐞𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞, de investiţii masive în 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫𝐚̆ şi, nu în ultimul rând, în 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐞!
Planul meu pentru Râmnicu Vâlcea se bazează în special pe aceste patru puncte:
Redeschiderea economiei locale
Reindustrializare
Infrastructura rutieră
Educaţie
În perioada următoare voi prezenta acest plan în care voi detalia fiecare punct, dar şi multe altele, ca Râmnicu Vâlcea să redevină un oraş atractiv!”, spune Ion Marin Lazăr.

Este un om intelligent cu realizări în Parlament, unde a lansat proiecte legislative interesante și sa implicat în alte proiecte de protejare a mediuluui. Ion Marin Lazăr știe că șansele sale de a pierde alegerile acestea sunt maxime dar mai știe că sacrificial său de a candida dă o șansă echipei de candidați ai USR să acceadă în Consiliul Județean și în cel municipal.
Decizia candidaturii sale dă în același timp o variantă de opțiune liberalilor adevărați din Râmnic care chiar nu aveau cum vota nici pe Virgil Pîrvulescu (chiulangiul) și nici lista sa pentru consiliu în care sunt prea mulți sinecuriști și o oportunistă!

Felicitări, domnule deputat! Avem presimțirea că programul ce-l veți prezenta este unul profesionist realizat și viabil!

Traian GUMINSKI