EVENIMENT MUZICAL DEOSEBIT LA RM. VÂLCEA: Preselecții Interact pe 20 noiembrie

O mare parte din talent este pierdută din cauza absenței curajului. Cu acest impediment se luptă Interact Rm. Vâlcea, un club de voluntariat ce organizează acțiuni caritabile pentru comunitatea din care face parte. “Service Above Self!”.
Din fericire, de mai bine de 13 ani, Interact a pornit în misiunea de a găsi și promova micile talente din întreaga țară, anul acesta fiind fără excepție.
“Timp de 12 ediții am ales să promovăm creativitatea, originalitatea, curajul și, bineînțeles, să “facem Show la Talent Show” și plănuim să continuăm acest obicei”, spun cei care coordonează Organizația Non-Guvernamentală. Dacă îți doresti să demonstrezi că dansul, cântatul, teatrul sau orice altă înclinație artistică reprezintă mai mult decât o simplă pasiune pentru tine, atunci profesioniștii de la Interact te așteaptă la preselecții, pe data de 20 noiembrie, pentru a impresiona atât publicul, cât și juriul. Nu mai sta pe gânduri și pornește în cursa pentru etapa națională!
Înscrierile se pot face la numerele de telefon: 0770 539 384 (Maria Avram), 0744 424 398 (Ruxandra Petrescu) și 0759 015 350 (Daria Amza).