Emilian Frâncu a relansat ALDE VÂLCEA în competiția electorală

În urmă cu fix o lună, pe 13 august, publicam informația că George Guţui, preşedintele ALDE Vâlcea a demisionat din partid, iar organizaţia este incapabilă de a participa la alegerile locale.
Sincer să fiu, credeam că este imposibil ca o organizație politică ruptă de mai multe plecări ale unor lideri către PSD, PER ș PRO ROMÂNIA să mai găsească resurse umane și financiare pentru a intra cu șanse în bătălia alegerilor locale.
Iată că m-am înșelat și cu această ocazie îmi cer scuze față de fostul deputat și senator Emilian Frâncu, actual lider al ALDE Vâlcea.
Capacitatea sa organizatorică s-a dovedit remarcabilă și experiența de om de teren care cunoaște fiecare sat din Vâlcea foarte folositoare.
ALDE Vâlcea are acum candidați la funcția de primar în 37 de localități, câteva sute de candidați la postul de consilier local și o listă completă de candidați la Consiliul Județean și Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea.
Mulți dintre ei sunt oameni remarcabili, cu realizări edilitare, profesionale, familiale, politice sau administrative deosebite.
Îi vom prezenta săptămâna care urmează cititorilor noștri, demersul nostru având scopul de a oferi cât mai multe informații vâlcenilor pentru a vota în 27 septembrie.

Traian Guminski