Eliminaţi trădătorii din PSD!

Domnule deputat, Constantin Rădulescu, probabil vă este greu să luaţi o decizie radicală împotriva unor colegi de partid care se dovedesc şi trădători, şi oportunişti, şi laşi. Poate credeţi că poziţia aceasta de a aştepta să vedeţi ce se întâmplă este un semn de toleranţă. Noi vă spunem clar că este un semn de slăbiciune.

Nu vrem să vă jignim şi să spunem ce spun alţi colegi de-ai dumneavoastră că este de fapt această slăbiciune.
Un lider de organizaţie trebuie să fie ferm, chiar dacă unele decizii nu-i fac plăcere.
Ştiaţi că domnii Lovin, Buşu şi Grigorescu au fost recent la uşa fostului premier Tărceanu în Bucureşti? Exact când organizaţia dumneavoastră pregătea primirea noilor membrii în PSD şi şedinţa urma să aibă loc la Filarmonica din Râmnicu Vâlcea. De câteva zile, mai multe ziare au publicat ştiri despre plecarea celor trei la ALDE! A venit vreunul dintre ei să vă spună să faceţi o conferinţă de presă şi să dezminţiţi aceste zvonuri? A venit vreunul din cei trei să vă spună că nu vor pleca niciodată dintr-un partid care le-a oferit atâtea poziţii, funcţii, putere, bani, privilegii? Sau au jucat un balet al duplicităţii ordinare dusă la maxim? Ar fi fost nişte iluştri cetăţeni anonimi ai acestui oraş dacă nu exista PSD care să îi primească. Au câştigat sute de milioane de lei din poziţiile datorate partidului.
Doi dintre ei au joburi şi acum datorită apartenenţei la PSD. Şi mai au şi indemnizaţii de consilieri judeţeni pe care le vor încasa şi pe lunile martie, aprilie şi mai, pentru că vă spunem că nu vor avea onorabilitatea să demisioneze din Consiliul Judeţean acolo unde în nici un caz nu i-au trimis voturile celor de la ALDE.
În timp ce dumneavoastră vă pregăteaţi discursul care să mobilizeze noi membrii primiţi în PSD, cei trei colegi se certau în Capitală cu adevăraţii membrii ai ALDE. De fapt, unul dintre ei se certa, pentru că pe Buşu şi Grigorescu, organizaţia lui Tăriceanu din Vâlcea îi vrea, dar nu au ce face cu edecul de Dumitru Lovin. Un oportunist incurabil. Recent, două ziare locale îl lăudau că este un om care a citit mult. Probabil nu a citit nimic despre trădare, despre bun simţ şi despre onoare. Nu te poţi duce brusc să te cerţi cu unii din alt partid, care nu te vor, care au fost adversarii tăi politici, doar că vrei tu să te duci mare şef acolo. Asta după ce ai supt de la PSD permanent şi te-ai dat rotund şi important zi lumină când în Consiliul Judeţean domnea prietenul tău Ion Cîlea. Un maimuţoi bătrân, lacom de bani şi avid de putere, care în loc să stea la pensie vrea să facă jocuri şi să producă mimând munca în continuare. Acesta este Lovin. Deputatul Rădulescu nu poate fi un lider autentic dacă nu îi exclude pe trădători.
Trădarea face parte din jocul politic, dar nu înţelegem laşitatea celor trei. Care puteau să aibă demnitatea, după atâţia ani de PSD, să spună direct ce vor să facă şi să plece. Nu să negocieze prin spate, să bârfească permanent conducerea partidului, să mimeze activitatea politică şi să încaseze bani din poziţii obţinute ca membrii PSD.
Plecaţi, măi, la ALDE, la ecologişti sau unde vreţi voi, dar plecaţi pe faţă, direct. Nu vă mai bârfiţi şi înjuraţi colegii şi liderii de partid! Este ruşinos şi degradant!
În semn de respect pentru cei care au devenit joi membri ai PSD, aceşti oportunişti ar trebui excluşi într-o şedinţă rapidă pentru a nu li se permite să plece când vor ei şi cum vor ei!
Ia daţi-i afară să vedem ce naiba fac dacă nu îi primesc ăia şi nu le dau posturile râvnite?
Hai, puţin curaj, domnule preşedinte Rădulescu!

Traian GUMINSKI