Elena Udrea trebuia să fie violată

Rareori mi-a fost dat în cei peste 20 de ani în care am făcut presă să cunosc oameni cu o personalitate atât de puternică ca a Elenei Udrea. Frumoasă, inteligentă, tânără, incomodă, elegantă, bogată, doamna aceasta i-a scos din minţi pe toţi misoginii din politică, plus cohortele manipulate să îl urască pe fostul preşedinte Traian Băsescu.

Dar mulţi dintre pesediştii şi liberalii care se bucurau de câte ori Elena Udrea era batjocorită de presă, hărţuită de procurori, acuzată de denunţători terorizaţi la rândul lor de procurori, habar nu aveau că violul Elenei este unul obligatoriu pentru decimările ce vor urma.
Judecătorii nu au dat maxim cât a cerut procuratura. Ar fi fost şi absurd să trimiţi o femeie 20 de ani după gratii cât vreme ţara e plină de criminali, violatori şi tâlhari care au primit pedepse mai mici.
I-au dat 6 ani adică suficient cât să permită apoi altor instanţe să fie mai blânde.
Mai blânde cu cine? Păi este evident că această condamnare a unui fost marcant membru al PD şi PDL a avut ca scop deschiderea unor suite de condamnări în care sistemul îi are în prim vizor pe liderul PSD şi pe liderul ALDE.
Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu trebuie puşi la punct neapărat de instanţe şi alături de ei câţiva oameni din grupurile lor. Sistemul netezeşte profesionist drumul lui Klaus Werner Iohanis spre un nou mandat. Nimeni nu trebuie să aibă curaj să se opună actualului preşedinte, nimeni nu trebuie să mai spună ceva rău de Germania şi Austria, de firmele care ne jecmănesc resursele naturale, de corporatiştii bancari, de multinaţionale. PSD trebuie decapitat şi ALDE la fel, acolo trebuie promovaţi nişte neica nimeni care să nu ştie să facă nimic. Guvernul actual trebuie pus cu botul pe labe pentru că a avut curajul să facă un program pentru români. Elena Udrea este doar exemplul care va servi apoi populaţiei să înghită condamnările lui Dragnea şi Tăriceanu care evident vor fi mai mici. Oamenii vor spune uite le-au dat ăstora doar 3 ani sau 4 în timp ce Nuţi a primit 6 ani.
Elen Udrea poate fi închisă şi într-un lagăr de exterminare. Femeia asta e mai puternică psihic decât toţi politicienii vâlceni la un loc. Ea nu va aduce suferinţă nici familiei pe care nu o mai are nici vreunui partid politic. Încarcerările pe care le pregăteşte însă binomul în rândul unor lideri PSD şi ALDE va distruge organizaţii politice, va lăsa democraţia din România fără oameni politici puternici şi va adânci statutul de colonie europeană pe cre îl are ţara noastră.
Ştiam că Nuţi va fi condamnată cu executare în timp ce turnătorii, denunţătorii şi colaboratori ai binomului vor fi graţiaţi. Nimeni nu ştie exact cea a făcut femeia asta pentru a fi închisă. Peste câţiva ani nu vor mai şti nici ce a făcut Dragnea sau Tăriceanu. Iar pesediştii care se bucură de condamnarea de azi a Elenei habar nu au ce jocuri murdare fac instanţele din România, procurorii şi presa plătită!
Elena Udrea trebuia violată, dar vă asigur că violurile nu se vor opri. Sistemul abia a prins gust şi hormonii nu îi dau pace. Mai ales că este primăvară!

Traian GUMINSKI