Electoratul de dreapta îl vrea pe Grigore Crăciunescu

Un sondaj realizat în secret de susţinătorii unui candidat “verde” şi realizat pe un eşantion de 880 de persoane a fost finalizat recent în Râmnic.

Surpriza celor care au făcut sondajul a fost una foarte mare. Nu ştim toate datele din el, dar am aflat că Grigore Crăciunescu, candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, a reuşit să atingă 25,6% din opţiuni, un scor neaşteptat de bun în precampanie. Până la alegeri mai sunt două luni aşa că liberalul poate depăşi 30 % în ziua votului, deci are şanse mari să câştige aceste alegeri. Aşa cum anticipam, bătălia pentru Râmnic se va duce între liberali şi pesedişti. Ceea ce nu ştiu ecologiştii de exemplu, este faptul că din ziua când a candidat ultima dată favoritul lor, au trecut mulţi ani. Ani în care mulţi râmniceni au împlinit vârsta care permite votul. Dacă tinerii vor veni la vot, dacă prezenţa la urne va fi una masivă, oraşul va scăpa de pericolul de a fi prezentat la buletinele de ştiri ale televiziunilor centrale ca unul atipic în care oamenii votează ca o turmă.
Rezultatul din sondaje arată clar că electoratul de dreapta din oraş merge într-o singură direcţie: Grigore Crăciunescu!

Traian GUMINSKI