Bogdan Ţigaret va fi atacat în presa de scandal

Inginerul Bogdan Ţigaret a reuşit să îşi strângă deja câteva sute de semnături pentru candidatura sa ca independent pentru un loc în consiliul municipal Râmnicu Vâlcea. Popularitatea sa a deranjat vizibil pe cineva, aşa că în curând, acest om care a făcut foarte multe în ultimii ani pentru prevenţia accidentelor în Vâlcea, va fi terfelit cât de curând.

Un atac murdar de presă purtat de persoane care nu se jenează să denigreze şi să murdărească pe oricine, va fi lansat cât de curând. Mercenarii din presa locală vor încerca să acrediteze ideea că Bogdan Ţigaret este ajutat ilegal în campania sa electorală de salariaţi ai instituţiilor de stat. Bineînţeles că cei care vor scrie aceste inepţii nu îi vor cere nici un punct de vedere şi bineînţeles că nu vor face nici cel mai mic efort de a scrie despre cine sunt cei care de fapt fac campanie ecologiştilor, ce servicii au ei şi cine îi sprijină în tentativa de a subjuga acest oraş.
Îi dăm un sfat prietenesc lui Ţigaret: strânge-ţi semnăturile în continuare, nu îi băga în seamă pe cei care nu au făcut nimic concret în viaţa lor şi nu au ajutat pe nimeni, nu răspunde mizeriilor din presa suburbană! Respectă-ţi programul şi proiectele, Bogdane, şi crede în şansa ta. Numărul prietenilor tăi este mai mare decât numărul cititorilor lor!

Traian GUMINSKI