Eduard Ionuț Nuică a fost desemnat candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Vâlcea

Președintele AUR, George Simion, a confirmt că în județul Vâlcea AUR va încerca să obțină conducerea Consiliului Județean vâlcea, avându-l candidat pe Eduard Ionuț Nuică.

Acesta are 40 de ani, este tatăl unui băiat de 9 ani, este licențiat în științe economice și cunoscut de vâlceni ca antreprenor și consilier municipal (unde a acumulat experiența a 3 mandate).
“Suntem concentrați pe strângerea de semnături necesare candidaților noștri pentru alegerile Europarlamentare. Am susținerea întregii echipe AUR din Vâlcea. Campania pe județ și problemele organizatorice vor fi rezolvate de coordonatorul nostru județean Antonio Popescu, la Primăria Râmnicu Vâlcea candidează domnul Vicențiu Mocanu care deja și-a prezentat public echipa de candidați la consiliul municipal.
Vom face acest lucru și noi la județ, dar după 7 aprilie. Vă pot garanta prezența pe această listă a unor oameni foarte tineri, tineri, dar și mai experimentați în viață. Este o listă cu multe femei, cu mulți profesioniști în domenii importante, cu oameni care cunosc și iubesc acest județ.
Tot atunci vă vom prezenta un program electoral detaliat.
Ne vom axa campania pe prezentarea de proiecte viabile și de măsuri ce le considerăm necesare pentru mai binele vâlcenilor, refuzând să participăm la bălăcăreli publice politice, scandaluri și atacuri la persoană.
AUR se află pe un trend ascendent în județul nostru și mulțumesc public generațiilor foarte tinere, mai ales celor ce vor vota acum, în 9 iunie, pentru prima dată în viața lor și care și-au arătat deja susținerea pentru AUR și pentru candidații noștri.
Rămânem permanent deschiși față de presa locală și total transparenți, fiind la dispoziția celor ce vor să informeze corect vâlcenii”, a declarat pentru Eveniment Vâlcean candidatul AUR la președinția CJ Vâlcea, Eduard Ionuț Nuică. (Traian Guminski)