Deputatul Vasile Cocoş, ales vicepreşedinte al Grupului parlamentar de prietenie România-Maroc

Aflat la primul său mandat de parlamentar deputatul Vasile Cocoş s-a remarcat rapid prin echilibrul său, prin diplomaţie şi luările de cuvânt şi iniţiativele logice şi pertinente.

Nu doar colegii săi din Grupul Parlamentar şi-au dat seama de calităţile sale profesionale şi de experienţa vastă de a comunica uşor cu oamenii, motiv pentru care este unul dintre parlamentarii nominalizaţi în cele mai multe comisii şi grupuri.
Este membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din martie anul acesta, este membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, este membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Bulgaria membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Muntenegru, membru al Grupului de prietenie cu Republica Democrată Congo, membru al grupului de prietenie cu Republica Franceză-Adunarea Naţională şi a fost ales recent vicepreşedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Maroc.

Excelenţa sa Faquz El ACHCHABI, ambasadorul Regatului Maroc în România, i-a transmis recent o scrisoare lungă în care îşi exprimă bucuria pentru numirea sa în funcţia de vicepreşedinte fiind convis că experienţa administrativă şi politică a domnului Vasile Cocoş va duce la îmbunătăţirea colaborărilor parlamentare dintre cele două state. (T.G.)