Deputatul Ştefan Ovidiu Popa, participant activ la evenimentele din mediul rural

Cel mai tânăr parlamentar vâlcean este atras ,încă de la începutul primului mandat, de contactul direct cu populaţia din mediul rural şi foloseşte evenimentele publice din comunele vâlcene pentru a intra în dialog cu cât mai mulţi localnici susţinând că atunci oamenii au timp să vorbească şi deschiderea de a-i spune păsurile problemele lor, realizările, aşteptările, dorinţele.
Recent, din postările sale, am realizat că a făcut din nou un tur de forţă început pe 25 mai, de Înălţare, la Drăgăşani la depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor, continuat în aceeaşi zi la Popeşti, la ziua comunei, apoi pe 28 mai a fost prezent la serbările din comunele Berislăvești, Bunești și Galicea. Localități frumoase, ridicate la standarde europene. Pe 3 iunie, la a 51-a ediţie a Târgului ceramicii populare românești “Cocoșul de Hurez” . În ziua de Rusalii alături de oamenii din Glăvile şi Zătreni, ca a doua zi de Rusalii să fie prezent la Festivalul Căluşului din Şirineasa şi la Mânăstirea Surpatele din comuna Frânceşti.
Fără îndoială în urma acestor deplasări şi discuţii avute cu oamenii din zonele vizitate Ştefan Ovidiu Popa a strâns “material” pentru noi iniţiative legislative. (T.G.)