Deputatul Eugen Neaţă va ancheta obiectiv pe directorul SPP

S-a constituit o Comisie specială parlamentară de anchetă pentru verificarea activităţii directorului Serviciului de Pază şi Protecţie, domnul Silvan Lucian Pahonţu. Comisia mixtă SENAT-CAMERA DEPUTAŢILOR are ca obiectiv aflarea adevărului despre o eventuală implicare a acestei importante instituţii în activităţi care exced cadrul legal de funcţionare existând suspiciuni în acest sens, datorită mai multor declaraţii făcute în spaţiul public de oameni politici cu funcţii în Guvern şi Parlament.

Deputatul vâlcean Eugen Neaţă a fost propus de Grupul Parlamentar PSD pentru a face parte din această comisie a cărei componenţă a fost stabilită prin vot în 20 februarie de Plenul comun al celor două camere parlamentare.
Parlamentarul vâlcean se află la primul mandat, dar experienţa sa vastă dobândită după o carieră lungă în Poliţia Română, precum şi iniţiativele sale parlamentare din domeniu l-au recomandat pentru a face parte din această comisie. Eugen Neaţă este recunoscut ca un profesionist obiectiv şi există premisele ca raportul său şi al comisiei să facă lumină în acest caz..
“Mulţumesc preşedintelui Liviu Dragnea şi colegilor pentru nominalizare şi încrederea acordată! Voi trata aceasta responsabilitate cu profesionalism şi corectitudine”, a postat Eugen Neaţă pe contul său de facebook.