Deputatul Eugen Neaţă aduce un cadou de Paşte miilor de vâlceni!

Aflat la primul său mandat deputatul social democrat a reuşit încă o performanţă. Azi, 4 aprile, a fost votată o nouă lege iniţiată de Eugen Neaţă. Pe pagina sa de facebook găsim următoarea postare care explică detaliat consecinţele noii legi!


“Când îţi doreşti ceva cu adevărat, reuşeşti!
Am iniţiat, susţinut şi votat pentru salvarea economiei vâlcene, a locurilor de muncă şi pentru continuarea activităţii agenţilor economici de pe Platforma Chimică şi Salrom!
Aşa cum am promis, la rugămintea adresată de către reprezentanţii firmelor care îşi desfăşoară activitatea pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea şi Salrom, m-am implicat, am iniţiat, susţinut şi am depus amendamente la un proiect de lege, care solutionează problema ridicată de către aceştia.
Iată că astăzi, acest proiect a prins contur şi a rezultat o lege, care corectează toate neregulile si asigură continuarea activităţii în acest domeniu.
Mă bucur că şi de această dată, am reuşit să îmi respect promisiunea!
Acest lucru îmi dă şi o mai mare încredere că voi reuţi să fac în continuare lucruri bune pentru oameni, pentru Vâlcea şi România!
Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, a fost dezbătut şi votat astăzi, 04 aprilie 2018, în plenul Camerei Deputaţilor (camera decizională), devenind lege.
Prin acest vot, am corectat o eroare a trecutului, am asigurat o protecţie mai bună a naturii şi cel mai important lucru: am asigurat continuarea activităţilor economice, vitale pentru oameni, pentru judeţul Vâlcea şi România.
Mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean şi preşedinte PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu pentru că a fost alături de noi, parlamentarii PSD Vâlcea, ne-a sprijinit şi susţinut în toate demersurile făcute pentru ca acest proiect vital pentru judeţ să fie astăzi, realizat!


Vreau să multumesc încă o dată colegilor mei, deputat Simion Lucian – vicepreşedinte al Comisie de mediu si echilibru ecologic şi Dănuţ Pale – vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, pentru implicare, susţinere şi pentru ajutorul dat judeţului nostru!
Le mulţumesc coiniţiatorilor-parlamentarii PSD şi ALDE pentru efortul şi munca depusă ca această iniţiativă legislativă să fie materializată!
Mulţumesc colegilor pentru votul dat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor!”

Gepostet von Neata Eugen am Mittwoch, 4. April 2018

Eugen Neaţă a adus recent în Vâlcea parlamentari din cele două comisii menţionate în text care au intrat direct în contact cu problemele de pe Platformă, s-au întâlnit cu sindicatele şi liderii administrativi local şi au înţeles perfect că această lege trebuie votată cât mai repede.

Traian GUMINSKI