Deputatul Daniela Oteșanu susține acțiunile femeilor din Vâlcea implicate în proiecte umanitare

Deputatul Daniela Oteșanu nu este doar un parlamentar consecvent și eficient, dar și liderul celei mai mari organizații compuse din femei din județul nostru.
În această calitate organizează constant acțiuni alături de membrele OFSD Vâlcea pentru a ajuta femei, familii defavorizate, copii. OFSD Vâlcea s-a implicat recent în toate proiectele lansate de administrații locale sau ONG-uri privind ajutorarea celor care fug de război din Ucraina și tranzitează țara noastră.
Pentru a mulțumi femeilor ce s-au implicat în aceste acțiuni a vizitat mai multe localități din Vâlcea unde a avut întâlnire cu membrele organizațiilor locale.
“În așteptarea primăverii, am dus simbolul său de preț și gândurile noastre bune doamnelor din Drăgășani, Băbeni și Horezu. Mulțumesc mult prietenelor mele din OFSD pentru participare și implicarea cu toată dragostea în această acțiune. Mulțumesc domnilor primari Ștefan Bogdan și Nae Sărdărescu pe al căror sprijin ne-am bazat, ca de obicei”, a precizat Daniela Oteșanu. (T.G.)