Deputatul Cristian Buican: “Legea pe care am inițiat-o pentru funcționarea punctelor gastronomice a fost votată de Senat și a primit aviz favorabil”

Deputatul liberal Cristian Buican a anunțat că legea pe care a inițiat-o pentru funcționarea punctelor gastronomice a fost votată de Senat și a primit aviz favorabil în Comisiile Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională.

“Scopul este acela de a oferi un cadru legal micilor producători din agricultură astfel încât să poată organiza, în propriile gospodării, puncte gastronomice în care turiștii să poată consuma preparate din produse naturale și proaspete.
Pentru a familiariza producătorii locali din județul nostru cu oportunitățile pe care li le oferă viitoarea lege, vineri, 24 noiembrie 2023, ora 14:00, va fi organizată, la KMZ Events în Drăgășani, o întâlnire a promotorilor legii cu producătorii locali, cu cetățenii.
Vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să participați la acest eveniment.
Vă asigur, stimați concetățeni, că lucrând împreună ne vom dezvolta comunitatea și vom crește bunăstarea fiecăruia dintre noi!”, a precizat deputatul PNL Cristian Buican.