De Dragobete, tinerii liberali caută îndrăgostiţii

Și în acest an, tinerii liberali păstrează tradiția, organizând a IV a ediție a evenimentului “De Dragobete, iubește românește”.

Miercuri, 24 februarie, începând cu ora 12.00, tinerii liberali vor colinda orașul în căutarea cuplurilor de îndrăgostiți, a căror iubire vor să o împărtășească. Toate perechile care vor dori să-şi declare iubirea printr-un mesaj vor primi câte o amintire a zilei de Dragobete, sub forma unei inimioare, urmând să câștige, prin tragere la sorți, mai multe premii puse in joc la marea tombolă, ce se va desfăşura seara, la o petrecere organizată la un restaurant din municipiul Rm Vâlcea.
Tinerii liberali doresc să marcheze această sărbătoare românească împreună cu toți cei care se iubesc, indiferent de vârstă. Astfel, îi invită, pe această cale, pe toți vâlcenii, să le fie alături la această acțiune, să iubească românește și să aibă o zi de Dragobete plină de dragoste.
Acţiunea este organizată de copreşedinţii TNL Vâlcea, Alexandru Părduţ şi George Popolan şicopreşedinţii TNL Rm Vâlcea, Laura Bojan şi Laurenţiu Cazan.