Daniela Oteșanu, deputat PSD Vâlcea: “O MIZERIE DE NEDESCRIS!”

Deputatul social-democrat Daniela Oteșanu și-a exprimat nemulțumirea privind rectificarea de săptămână trecută, considerând că modul în care au fost împărțiți banii pentru primăriile conduse de social-democrați este o mizerie de nedescris. Astfel, deputatul a depus azi, 12 octombrie, o declarație politică care a avut acest subiect mult disputat.

“După ce guvernul Cîțu a eșuat, au considerat că este normal să continue să împartă administrațiile locale în administrațiile lor și restul lumii. La rectificarea mascată de săptămâna trecută, primăriile liberale au primit de 7-8 ori mai mulți bani decât primăriile cu conducere PSD. Concret, în județul Vâlcea, județul natal al premierului, comunele cu administrație liberală au primit 400.000 Ron iar comunele cu administrație PSD 50.000 Ron, iar orașele cu administrație liberală au primit 700.000 Ron în timp ce orașele cu administrație PSD au primit 100.000 Ron. Ca să fie treaba “bine” făcută municipiile au primit 0 lei. Localitățile cu administrație PER au fost șterse din pixul lui Cîțu de pe harta județului.
Cu alte cuvinte, Cîțu și-a plătit datoriile pentru alegerea în funcția de președinte PNL. Asta înseamnă ROMÂNIA NORMALĂ cu care ne omoară nervii Iohannis de câte ori iese la declarații.
Cum era firesc, declarația politică de astăzi a avut ca subiect această nouă mizerie a guvernului eșuat.” – a precizat Daniela Oteșanu.