Cum menţine primăria comunei Slătioara curăţenia

Cocheta comună Slătioara beneficiază de o administraţie cu experienţă, dar are şi o comunitate implicată în păstrarea frumuseţilor naturii şi a unui mediu curat. Cetăţenii veghează ca cei ce tranzitează localitatea să nu şi deverseze deşeurile aici, există camere de luat vederi, coşuri de gunoi stradale, puncte de colectare a deşeurilor şi multă educaţie şcolară.
Administraţia încearcă să contribuie la o colectare separată a deşeurilor reciclabile şi publică la început de lună programul de colectare a acestora.
În luna mai de exemplu în satul Milostea. Gunoiul menajer va fi ridicat în zilele de 2, 16 şi 30 iar reciclabilele (hârtie, carton, PET, doze aluminiu şi sticlă) în zilele de 9 şi 23.
În satele Rugetu, Slătioara, Mogeşti, Coasta Cerbului şi Goruneşti, gunoiul menajer se va ridica în zilele de 13 şi 27 mai iar deşeurile reciclabile în zilele de 6 şi 20 mai.
Slătioara încearcă să dezvolte turismul, primăria facilitează investitorii din domeniu, iar populaţia este mereu atentă la detaliile legate de mediu fiind conştientă că o localitate curată va atrage mereu turişti mai uşor. (T.G.)